Wednesday, October 6, 2010

In the MOOD for WRITING...

Kinda forget bout my blog after having an adorable baby boy...
Tapi sekarang dh duduk berjauhan, boring n sepi, dtg la mood nk jenguk blog ni..

Semalam, pergi beli starch dekat deretan kedai depan Prangin Mall, Penang. Aduhai, dugaan btul la. kereta banyak,sesat jalan pergi n balik,parking berpusing2 yang cm takde penghujungnye,lif n parking lot yg menakutkan...hopefully i will never have to go there alone again!huu..taubat pn ada rasenye...

Balik dr Prangin Mall, pukul 6 lebih br smpi USM.pergi jenguk lab dgn harapan ada yg masih overtime di lab,kecewa nye tengok lab dh berkunci pun.dah rugi sehari...

Kenapa ek dekat Penang ni rasa cam sunyi sangat...tak ada rasa 'sense of belonging' langsung...tak macam kt Terengganu dulu..baik masa belajar atau bekerja kt sana,rasa selamat sgt..rasa macam tempat tu kita yg punye..walaupn bkn berasal dr sana...ada chemistry kot

Atau mungkin kt sini,takde kawan..dulu ada Nik..kira ok la jugak.now, staying at International House..duk bilik sorang,lg la pulak.dekat lab pn masih blum biasa lg..maklumlah,b4 ni dh cuti lama sangat...

Perhaps,i need to be more friendly...tp nk buat camne ek...mmg bukan jenis yg peramah or cepat mesra...melainkan klu org lain yg tegur dulu...uwaaa!!!susahnye...

ditambah pulak dengan rindu kt hubby,baby n family...dulu..rindu hubby n family je..now, dh ada baby...lagi la bertambah2 rindunye...

Muhammad Umar, ummi harap Umar faham keadaan Ummi...Ummi terpaksa tinggal Umar kt Ipoh...kalau boleh nk bawa Umar kat sini,atau kalau nk extreme lg...mau je ummi berhenti keje n Master ni...duk dekat ngn Umar...huhu...paling Ummi regret skali,Ummi tak berpeluang untuk terus menyusukan Umar...I'm soooo sorry, my baby!!!i love u so much and u know i do...there's nothing that i want in this world more than being with u and your Abah...

am too emotional to continue this...so long...

3 comments:

  1. babe,
    at least tulis blog dpt gk luah rasa hati..hehhe.
    take care babe!

    ReplyDelete
  2. kak as:wslm..umar tinggal ngn opah nye(mak saye).pagi opah su (maksu saye) jaga...balik keje,opah n atok die jaga

    zue:btul..blog jd tmpt curhan hati...hehe..take care gak!

    ReplyDelete