Wednesday, November 10, 2010

BErhENti bERHaraP....

Ya Allah..tak sangka plak aku kecewa sampai camni skali...lama gk aku berharap..mungkin gak sebab ni contest pertama aku join selepas sekian lama...

Huhu...aku nak sangat hadiah tu...teringin sangat..tapi apakan daya..takde rezeki...even hadiah paling kecil pn aku tak dapat...

tapi tak kisah la..sebab aku dah kata if aku tak dapat grand prize tu..aku tak nak hadiah yg bawah2 nye...sedih nye...

selalu kalau ada no dari KL call aku..mesti aku berharap itu daripada syarikat tersebut...tapi lepas ni...aku kena berhenti berharap...

(Fighting (in Allah's Cause) is ordained for you (Muslims) though you dislike it, and it maybe that you dislike a thing which is good for you and that you like a thing which is bad for you. Allah knows, but you do not know.) -
Al-Baqarah 2:216

4 comments:

  1. lor...sampai gitu sekali....contest mende ni yang?

    ReplyDelete
  2. haha..kak shida,contest ajinomoto...grand prize die honda city...nk honda city tu,nk kasi adiah kt hubby saye...apakan daya...huhu

    takpe la..hubby kata myb yg menang tu takde hubby encem and baby cute...huhu...sabo je la..haha

    ReplyDelete